Μαζί ξεπερνάμε τα όρια!

Η εταιρεία Γραφικών Τεχνών Νικολάου Γ. Ρ. & Σια Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1987 από τον Γιώργο Νικολάου, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούνταν στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών επί 20 συναπτά έτη.
Σήμερα η Nikolaou Graphic Arts λειτουργεί σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Περιστέρι Αττικής. Οι περισσότεροι πελάτες της εταιρείας, συνεργάζονται μαζί της εδώ και δεκαετίες. Στο πελατολόγιό της βρίσκονται επιχειρήσεις που διαθέτουν γνωστά προϊόντα της ελληνικής αγοράς.
Η δουλειά της Nikolaou Graphic Arts εμφανίζεται στα ράφια και τις προθήκες των σούπερ μάρκετ, αλλά και άλλων εμπορικών καταστημάτων στα οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο η εμφάνιση της συσκευασίας. Οι διεθνείς συνεργασίες της, την κατατάσσουν στις ανερχόμενες εταιρίες της ευρωπαϊκής αγοράς του είδους.
Επενδύσεις: Η συσσωρευμένη εμπειρία της εταιρείας, το διαρκώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της και ο σύγχρονος εξοπλισμός της που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται για κάθε νέα δραστηριότητα, αποτελούν τις εγγυήσεις για τους πελάτες, προκειμένου να επιλέξουν την Nikolaou Graphic Arts για τα επόμενα μεγάλα βήματά τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας στην παραγωγή, η εταιρεία παρακολουθεί αδιάκοπα την εξέλιξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας:
- Άριστη ποιότητα
- Άμεση εξυπηρέτηση
- Ευελιξία για τις ιδιαιτερότητες κάθε εργασίας
- Πρωτότυπες ιδέες
- Ανταγωνιστικές τιμές
Η εταιρεία εξειδικεύεται:
Δημιουργικό
Μελέτη και σχεδιασμός μακέτας για συσκευασίες, ετικέτες και έντυπα.
Pre-press
Προεκτυπωτικές υπηρεσίες που αφορούν την επεξεργασία τελικών αρχείων για ασφαλείς και πιστοποιημένες εκτυπώσεις (Flexo, Dry offset, finishing).
Packaging
- Χάραξη φωτοπολυμερικών πλακών, αναλογικών ή
ψηφιακών (CDI) μέχρι 90x120 cm.
- Φλεξογραφικές πλάκες για εύκαμπτα υλικά, ετικέτες και χαρτί.
- Letterpress για dry offset, μεταλλοτυπία και ετικετοποιία.
- Βερνικωτικές πλάκες για special spot UV πύργων offset.
Αταλάντευτες αρχές της εταιρείας είναι η συνέπεια, η εργασία με ποιότητα και η απόλυτη φερεγγυότητα προς το σύνολο της αγοράς. Με αυτές τις αρχές, η Nikolaou Graphic Arts διανύει τη διαδρομή της στην ελληνική αγορά και συνεργάζεται με ελληνικές εταιρείες που τολμούν στο εξωτερικό.

 

 
More Info

Τηλ.: 210 5710 199
web site: www.nikolaouarts.gr - e-mail: info@nikolaouarts.gr
Powered by Cimexsolutions 2009

Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους